INFUSSE TRANSNATIONAL INCUBATION PROGRAMME

Event Program

16/10/2023 - 18/10/2023









1st Day: Co-creation & Open Innovation Day- 16/10/2023

Starting at 15:00 EEST

Session		Description	Duration
1 st 15:00-15:15	Welcome & Introduction to the day		15 minutes
2 nd 15:15-16:25	Presenting ideas & introducing team members	Each team will have approximately 5 minutes to present their idea & team members	70 minutes
Break 16:25-16:40			15 minutes
3 rd 16:40-17:50	Speed dating	Participants will be separated into 2 groups and one of the groups will rotate (change rooms) every 5 minutes.	70 minutes
4 th 17:50 – 18:50	Bridge concepts – Create new ideas	Providing theoretical foundations and practical examples on how teams can combine their ideas and create new value propositions	30 minutes
	Group Dynamics & facilitation	Providing theoretical foundations on how teams can work together	30 minutes
Break 18:50-19:05			15 minutes
5 th 19:05-20:15	Co-creation	The newly created teams will start working on their joint business ideas	70 minutes
6 th 20:15- 20:30	Closing 1st Day		15 minutes

THEORETICAL SESSIONS Bridge concepts – Create new ideas

Group Dynamics & facilitation

HANDS-ON EXPERIENCE Speed dating

Co-creation







2nd Day: Hands-on experience & Mentoring- 17/10/2023

Starting at 15:00 EEST

	Session	Description	Duration
1 st 15:00-15:15	Welcome & Introduction to the day		15 minutes
2 nd 15:15-15:45	Customer validation	Identifying new customers and aligning the value proposition to fit customer expectations	30 minutes
3 rd 15:45-16:55	Hands-on Experience	Teams will be able to work on their ideas, with assistance from the moderator and the coach	70 minutes
Break 16:55-17:10			15 minutes
4 th 17:10-17:40	Business modeling	Presenting the elements of business model canvas	30 minutes
5 th 17:40-18:50	Hands-on Experience	Teams will be able to work on their ideas, with assistance from the moderator and the coach	70 minutes
Break 18:50-19:05			15 minutes
6 th 19:05-19:35	Selling your idea - Pitching	Present the key elements of a pitch presentation	30 minutes
5 th 19:35-20:45	Breakout rooms - Mentoring session	Teams will be able to work on their ideas, with assistance from the moderator and the met	70 minutes
7 th 20:45-21:00	Closing 2 nd Day	•	15 minutes

Customer validation

THEORETICAL SESSIONS Business modeling

Selling your idea - Pitching

HANDS-ON EXPERIENCE 2 Hands-on Experience sessions Mentoring session







3rd Day: GRANT FINAL- Demo Day-18/10 at 16:00

Starting at 16:00 EEST

Welcome and introducing GRANT FINAL objective		
Presenting INFUSSE		
Introducing Experts		
Pitch Session - Q&A Session		
Announcing the 3 best projects		
Closing of GRANT FINAL		







THX

LET'S STAY CONNECTED FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

<u>Facebook</u> | <u>Instagram</u>| <u>LinkedIn</u>

The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.